Tic head island, 80 days quarantine door Lidwien van Noorden

“Tic head island, 80 days quarantine” door Lidwien van Noorden @Werkwarenhuis Tramkade

Opening, premiére en boekrelease op 6 augustus om 17.00 uur.
Lidwien overhandigt het eerste boek. Van harte welkom allemaal!

80 dagen in quarantaine
Lidwien maakte 80 dagen autobiografische en beschouwende beelden. Een reis in huis langs kunst en corona-maatregelen; elke dag een foto van een beroemd kunstwerk samen met een passende setting of zelf-portret. Vergezeld van ‘n quote over; het nieuws, maatregelen, gedachten of gevoelens. Soms privé, soms Bosch, soms mondiaal. Hilarisch, droevig, kritisch of gevat”. Een aantal posts kreeg duizenden likes (ook bv uit Amerika, Rusland, Japan,…). Musea repostten ook. Er komen nog steeds enthousiaste reacties binnen. Volgers: “Ik wil de installatie graag gaan zien en ervaren. Maak je ook een boek?” En zo geschiede…

De art-installatie bestaat uit een panorama van 60 foto’s in een speciaal object: Corona-proof; ‘open ruimte’ door 1 persoon of door eén stel te betreden.
Het boek; 116 blz, fullcolor, 100 art-foto’s. Met informatie over het kunstwerk en Lidwien’s setting per dag, is in het Nederlands en Engels verkrijgbaar.

De expositie is te bezoeken van 6 aug t/m 11 aug. Geopend van 16.00-18.00 uur en op zondag vanaf 15.00-18.00 uur.

Lidwien’s art-installatie bestaat uit een aantal grote foto’s uit haar serie op de wanden van de exporuimte en een installatie. De installatie is inclusief het ontvangen van het boek voor €7,50 p.p. van binnen te bewonderen. (Voor een ‘stel’ €11,-  ; samen 1 boek).
 Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis  naar binnen samen met hun ouders. 

Na de expo is het boek voor de boekhandelprijs (excl. verzendkosten) te bestellen bij Lidwien. Binnenkort ook bij boekhandels en musea. Misschien heb je een favoriete foto uit haar serie? Wil je een vergroting op bv art-foam? Contact Lidwien voor de mogelijkheden. De installatie en boek kwamen tot stand met dank aan Rob Heesbeen, Anneloes Officier, het Werkwarenhuis, de Gemeente ‘s-Hertogenbosch en vele anderen.

Tijdens de expositie is ook de nieuwe Art installatie ESSENCE van Milou van Kessel te zien. Meer informatie: https://werkwarenhuis.nl/art-installaties-bossche-kunstenaars/ 


Location

Werkwarenhuis

Date

aug 06 2020

Time

16:00 - 18:00