22 juli 2020

Gloednieuw: Het Zomertheater op de Pettelaarse Schans!

Tickets vanaf zaterdag 25 juli om 11.00 uur te koop via www.hetzomertheater.nl

Nederland is een nieuw en opvallend evenement rijker: Het Zomertheater in ‘s-Hertogenbosch. Een uniek en zomers avontuur waar bezoekers gedurende vier weekenden (donderdag tot en met zondag – vanaf donderdag 6 augustus) bourgondisch kunnen genieten tijdens intieme concerten van de grootste artiesten van Nederland, waaronder Danny Vera, Davina Michelle, Tino Martin, Maan, Nielson, Rowwen Hèze, Martijn Fischer, OG3NE, Rolf Sanchez en Jandino Asporaat (comedy).

Tickets (met zomerse entreeprijzen) al vanaf €29,- p.p. Ze zijn te koop vanaf zaterdag 25 juli om 11.00 uur via www.hetzomertheater.nl

Het Zomertheater is the place to be om op een even ontspannen als inspirerende plek de zomer te vieren. Dit sfeervolle evenement biedt plek aan circa 750 bezoekers die in een groot overdekt openluchttheater zitten, bestaande uit drie arena tribunes en een ’Sunset Terrace’. Bovendien vindt deze once in a lifetime beleving -waarbij álle zintuigen worden geprikkeld- op een wel erg bijzondere locatie plaats. Namelijk op het historische “schiereiland” De Pettelaarse Schans, een bomenrijke stervormige vesting gelegen aan de idyllische Zuiderplas in ‘s-Hertogenbosch. Aangrenzend ligt het natuurgebied Het Bossche Broek met uitzicht op het Bossche historisch centrum, op slechts tien minuten fietsafstand.

Het Zomertheater is een gezamenlijk initiatief van De Bossche Zomer en een aantal Bossche bedrijven, waaronder Event Warehouse (o.a. Paaspop); Jan Vis Entertainment, Lion Event Support, Coreworks en Stagelight.

Bourgondisch genieten en muzikale hoogtepunten: hoe werkt het? Bezoekers kopen allereerst een ticket voor een act naar keuze die optreedt tijdens een van de vier genoemde weekenden in augustus. Er zijn tickets voor zowel tweepersoons- als voor vierpersoonstafels te koop; plekken en tafels kunnen vooraf worden geselecteerd. Losse tickets worden niet verkocht. Het concept van Het Zomertheater is immers om samen te genieten van bijvoorbeeld overheerlijke curry’s, saté, salades of van een borrelplankje, terwijl een favoriete artiest dichterbij dan ooit staat te spelen. Om de coronamaatregelen volledig te waarborgen kunnen bezoekers hun gerechten of borrelplank tijdens het evenement mobiel bestellen en betalen via hun eigen smartphone met de Butlaroo app (zie hieronder).

Butlaroo app: scannen, bestellen, genieten
De Butlaroo app is laagdrempelig en eenvoudig in gebruik. Gasten kunnen gebruik maken van de webapp waarmee ze direct op hun eigen smartphone kunnen inloggen via het scannen van de QR-code. Ze hoeven dus geen app te downloaden en hoeven zich ook niet eerst te registreren. Butlaroo ondersteunt betalingen via iDeal, PayPal, Maestro, MasterCard, Visa Bancontact & VPay. Achteraf betalen is ook mogelijk.

Ticketinfo
Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €29,- p.p. Ze zijn te koop vanaf zaterdag 25 juli om 11.00 uur via www.hetzomertheater.nl

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on email
Email