21 juli 2020

Nieuw kwartier: de Groote Wielen!

De Bossche Zomer geeft ruimte. In ruim opgezette stadskwartieren die samen een lint vormen met de historische binnenstad als stralend middelpunt. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur. De Groote Wielen mag uiteraard niet in het rijtje van Bossche kwartieren ontbreken.

Luuk Sluiter, catering ondernemer van Bourgondisch Genieten, heeft het initiatief genomen voor een pop-up restaurant op het bastion naast het Groote Wielenstrand. Een gezellige ontmoetingsplek met vele (sport)activiteiten voor jong en oud, voor de inwoners van de Groote Wielen. 
 
Meer informatie over openingstijden en het menu: https://bourgondischgenieten.com/pop-up-restaurant/
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on email
Email